Marko među ORLIĆIMA protiv Slovenaca

Izvor: OkRadio.rs, 06.Jun.2019, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko među ORLIĆIMA protiv Slovenaca

Vranje - Stručni štab omladinske reprezentacije čiji je selektor Ivan Jević, za predstojeći meč reprezentacije U-18 iz surduličkog Radnika je ponovo pozvao Marka Stoiljkovića. Tim Srbije će u Sloveniji odmeriti snage sa ekipom mlade reprezentacije ove države u međunarodnom prijateljskom susretu zakazanom za 13. jun u gradu Naklo.   Izabranici selektora Jevića pripremaju se za prvi krug kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.   Srbija će biti domaćin turnira od 8. do 14.oktobra a rivali su nam Španija, Rumunija i Litvanija.  
Pogledaj vesti o: Vranje,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

U omladinskoj reprezentaciji po jedan predstavnik iz Radničkog i Radnika

Izvor: JužneVesti.com, 06.Jun.2019

Za pripreme omladinske reprezentacije, koja će 13. juna odigrati prijateljsku utakmicu u Sloveniji, selektor igrača do 18 godina Ivan Jević pozvao je golmana omladinskog tima niškog Radničkog Stefana Ilića i odbrambenog igrača surduličkog Radnika Marka Stoiljkovića.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.