Izvor: JUGpress.com, 22.Maj.2022, 21:42

Maratonac iz Vranja drugi na Otvorenom prvenstvu Beograda

VRANJE

Na Otvorenom prvenstvu Beograda maratonac Aleksandar Stojanović iz Vranja je ovog vikenda osvojio drugo mesto na trci na 1.500 metara.

Prethodne nedelje Aleksandar je zauzeo deveto mesto u generalnom plasmanu na polumaratonskoj trci u okviru Beogradskog maratona, dok je u srpskoj konkurenciji osvojio treće mesto.

Na Beogradskom maratonu je učestvovalo dvadesetak članova AK „Vranjski >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << maratonci“.

Ovoga puta izostalo je učešće Kristijana Stošića koji je zbog povrede van staze već nekoliko meseci. Njegov povratak se očekuje početkom juna kada će krenuti sa laganijim treninzima, dok se povratak u punu formu očekuje početkom jeseni.

Vranjski maratonci se pripremaju za učeće na trkama koje im predstoje tokom letnjeg perioda, medju kojima su najbitnije Strumica, Veles, Pogradec u Albaniji i učešće na trail trci na Monblanu, navode iz ovog kluba.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Aleksandar VICEŠAMPION Otvorenog prvenstva Beograda

Izvor: OkRadio.rs, 23.Maj.2022, 11:13

Aleksandar Stojanović je na Otvorenom prvenstvu Beograda ovog vikenda osvojio drugo mesto na trci na 1.500 metara, saopštio je AK Vranjski maratonci. Podsetimo da je prethodne nedelje Aleksandar osvojio deveto mesto u generalnom plasmanu na  polumaratonskoj trci u okviru Beogradskog maratona dok...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.