Izvor: JUGpress.com, 08.Mar.2021, 21:16

Maratonac Kristijan Stošić drugi na polumaratonu u Bosni i Hercegovini

VRANJE

Član AK “Vranjski maratonci Kristijan Stošić osvojio je drugo mesto u generalnom plasmanu u polumaratonskoj trci koja je održana u nedelju, 7. marta, u Gradiški u Bosni i Hercegovini.

Zbog epidemije koja je izazvana korona virusom na početku godine drastično je smanjen broj trka. Odloženo je državno prvenstvo Srbije u maratonu koje je trebalo da bude održano početkom aprila u Jagodini. Neizvesno je i održavanje drugih trka, tako da maratonci iz >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Vranja za sada učestvuju na trkama van Srbije.

Početkom godine su učestvovali na trci u Bugarskoj i sada u BiH. Očekuju se vesti da li će u maju biti organizovani Beogradski i Skopski maraton od većih trka kao i Niški polumaraton, kažu u AK “Vranjski maratonci”.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.