Izvor: JUGpress.com, 03.Mar.2021, 12:13

Manji broj zaraženih, ali i manji broj testiranih u Pčinjskom okrugu

VRANJE

Tokom jučerašnjeg dana u Pčinjskom okrugu testiran je manji broj građana na korona virus, pa su i rezultati bolji nego u ponedeljak.

Otkriveno je da je od 455 uzoraka, 135 pozitivno na kovid-19.

Iz Vranja je 79 novih slučajeva infekcije, što je 28 manje nego prethodnog dana. Sledi Bujanovac sa 16 zaraženih, Vladičin Han >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << 13, Surdulica devet, Preševo i Trgovište imaju po osam novozaraženih i Bosilegrad jedno lice, podaci su Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju.

Dve kovid bolnice u Vranju, gde su zbrinuta 154 pacijenta, trenutno imaju šest slobodnih kreveta.

Na koronu je pozitivno 146 bolesnika. Isto toliko ih je sa upalom pluća. Na kiseoniku je 70 pacijenata.

U utorak je u kovid ambulanti ATD bilo 316 pregleda, od kojih je svaki treći bio prvi.

Urađena su 144 antigenska testa, kada je registrovan 61 pozitivan na koronavirus. Upala pluća je dijagnostikovana kod 19 pacijenata. Tokom jučerašnjeg dana primljeno je 16, a otpušteno 18 lica.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.