Manji broj pregleda u vranjskoj kovid ambulanti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Sep.2020, 14:12

Manji broj pregleda u vranjskoj kovid ambulanti

Prema podacima do sedam sati jutros, u kovid bolnici u Vranju ukupan broj pacijenata je 27, od čega je kovid pozitivnih 15.

Tokom jučerašnjeg dana u vranjskoj kovid ambulanti ATD obavljeno je 49 pregleda - 18 je prvih, a ostalo su kontrolni pregledi. Među hospitalizovanima, stoji na gradskom sajtu, nema dece.

Trenutan broj slobodnih boničkih postelja je 153. Sa odeljenja su otpuštena dva pacijenta, s >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << tim što je jedan transportovan u Klinički centar Niš.

Istovremeno na lečenje je primljen jedan bolesnik - navodi se u saopštenju.

Tokom jučerašnjeg dana uzorkovana je krv kod 27 pacijenata i sačinjena su 22 RTG snimka pluća. Takođe, urađeno je 27 brzih testova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.