Izvor: JUGpress.com, 21.Feb.2024, 20:33

Manifestacija ,,Oko arhitekture” u Vranju

VRANJE

Manifestacija ,,Oko arhitekture” biće otvorena u petak, 23. februara u Galeriji Narodnog muzeja u Vranju u 18 časova i trajeće do narednog petka, 1. marta. U okviru manifestacije biće održan ciklus stručnih predavanja i prezentacija, saopštili su iz Narodnog muzeja Vranje.

,,Nova lokalna manifestacija ‘Oko arhitekture’ ima nameru uspostavljanja kontinuiteta, podizanja svesti i važnosti u sagledavanju arhitekture kao integralnog dela životne >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << sredine svakog pojedinca. Narodni muzej Vranje će u okviru programa dati lokalni osvrt i istorijski osvrt na ovogodišnju temu ‘Savremeno stanovanje’, rekli su iz Narodnog muzeja Vranje.

Manifestacija se održava po prvi put u organizaciji ,,Društva vranjskih arhitekata” u saradnji sa ,,Inženjerskom komorom Srbije – RC Niš.”

Manifestaciju su podržali Grad Vranje i Narodni muzej u Vranju. (kraj) DC/MS

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.