Maloletnik pokušao da ubije druga u Preševu: Naneo mu više uboda nožem

Izvor: OkRadio.rs, 16.Okt.2023, 09:52

Maloletnik pokušao da ubije druga u Preševu: Naneo mu više uboda nožem

Maloletnik iz Preševa uhapšen je i određen mu je pritvor, zbog krivičng dela pokušaj ubistva, potvrđeno je iz Višeg javnog tužilaštva u Vranju. Događaj se zbio 13. oktobra, kada je jedan maloletnik iz Preševa, takođe maloletnom licu iz okoline Preševa naneo povrede nakon tuče u kojoj je učestvovalo pet maloletnih lica. Uhapšeni maloletnik je drugom maloletniku nožem zadao tri uboda. Jedan ubod u predelu grudi, a dva u predelu leđa. Iako su konstatovane lakše telesne povrede, delo je kvalifikovano kao pokušaj ubistva zbog blizine vitalnih organa. Moletnik je saslušan kod sudije Višeg suda u Vranju i...

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽAS U PREŠEVU Maloletnik pokušao da ubije druga nakon grupne tuče! Ubo ga tri puta nožem

Izvor: Blic, 16.Okt.2023

Maloletnik iz Preševa uhapšen je i određen mu je pritvor, zbog krivičng dela pokušaj ubistva, potvrđeno je iz Višeg javnog tužilaštva u Vranju.

Nastavak na Blic...

UŽAS U PREŠEVU, TUČA ZAVRŠENA POKUŠAJEM UBISTVA: Uhapšen maloletnik iz Preševa, triput ubo vršnjaka

Izvor: Kurir, 16.Okt.2023

Maloletniku iz okoline Preševa naneo povrede nakon tuče u kojoj je učestvovalo njih pet, on mu nožem zadao tri uboda

Nastavak na Kurir...

Mesec dana pritvora maloletniku koji je pokušao da ubije drugog tinejdžera kod Preševa

Izvor: Radio 021, 16.Okt.2023

Na predlog Višeg javnog tužilaštva u Vranju, sud je odredio pritvor do 30 dana maloletniku koji je u okolini Preševa, u tuči nožem ranio drugog maloletnika.

Nastavak na Radio 021...

U tuči maloletnika u Preševu jedno lice osumnjičeno za pokušaj ubistva

Izvor: Danas, 16.Okt.2023

U tuči u kojoj je učestvovalo pet maloletnih lica tokom vikenda u Preševu, jedno lice je uhapšeno zbog osnova sumnje da je drugom licu nožem naneo povrede, saopštilo je Više javno tužilaštvo u Vranju (VJT).

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.