Majka nastradalog padobranca iz Vranja: Ode moja lasta u nebo

Izvor: OkRadio.rs, 22.Apr.2021, 13:18

Majka nastradalog padobranca iz Vranja: Ode moja lasta u nebo

Padobranac 63. padobranske brigade Ognjen Trajković (21), treće je dete u porodici Trajković i bio je mezimac. Njegova majka Marina Arsić, kaže da su iz vojske javili da će telo biti dopremljeno u Vranje, a potom u kapelu na Šapranačkom groblju. U porodici nastradalog padobranca su skrhani bolom. Majka, prijatelji i rodbina, imaju smao reči hvale za Ognjena. - Rodi majka pticu, lastavicu, pa ga šalje u specijalnu jedinicu, tako mi je govorio. Mnogo je bio ponosan što su ga primili u jedinicu. Obožavao je sve to, živeo je svoj san. Ode moja lasta u nebo, da...
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"ODVRAĆALI SMO GA, ALI PADOBRANSTVO JE BIO NJEGOV SAN" Majka nastadalog Ognjena neutešna: "Rodi majka pticu lastavicu, pa ga šalje u specijalnu jedinicu"

Izvor: Blic, 22.Apr.2021

Nikad mi nije govorio kada ima skok, vežbu. Mnogo sam se plašila. Govorio mi je tek kad sve prođe..

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.