Izvor: JUGpress.com, 02.Okt.2019, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mahale u vranjskim selima dobijaju asfalt

VRANJE

Realizacija Komunalnog programa grada Vranja za 2019. godinu ide planiranom dinamikom, izjavio je gradonačlnik Vranja Slobodan Milenković koji je sa pomoćnikom Sašom Pešićem obišao radove na deonici puta u Donjem Vrtogošu u dužini od 809 metara.

Vrednost radova je 3 miliona 764 hiljade dinara. Izvođač je preduzeće ,,Saba Belča“. Pre toga završeno je asfaltiranje i deonice puta u Gornjem >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Vrtogošu, dužine 735 metara i vrednosti 3 miliona 737 hiljada dinara.

„Nastavlja se realizacija Komunalnog programa za ovu godinu koji se odnosi na nekategorisane puteve u seoskim sredinama“, rekao je Milenković.

Meštani mahale kroz koje se asfaltira put nisu krili zadovoljstvo što će ubuduće sa svojim porodicama živeti u mnogo uređenijoj sredini. Kažu da im se želja da dobiju asfalt najzad ostvarila.

Narednih dana u planu su radovi na asfaltiranju u selima Katun i Milivojice.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.