MUP : Stižu tablice, u poslu i Zavod za izradu novčanica

Izvor: JUGpress.com, 19.Jul.2018, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP : Stižu tablice, u poslu i Zavod za izradu novčanica

VLASOTINCE-VRANJE-ALEKSINAC-KNJAŽEVAC

U toku sutrašnjeg dana po hitnom postupku će biti rešeni svi zahtevi građana u policijskim upravama u Novom Sadu i Čačku i policijskim stanicama Vlasotince i Aleksinac, tokom vikenda u Policijskoj stanici Knjaževac, a početkom nedelje i u policijskim upravama u Kraljevu i >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Vranju, rekla je danas Zorica Kasalica, načelnice Uprave za upravne poslove Ministarstva unutrašnjih poslova:

„Zahvaljujući zajedničkim naporima Ministarstva unutrašnjih poslova i Zavoda za izradu novčanica i kovanog novca problem sa nedostatkom registarskih tablica prevaziđen je gotovo u svim policijskim upravama koje prethodnih dana nisu imale dovoljne količine, kako bi mogli odmah da ih izdaju građanima.

Od naredne nedelje takođe očekuje se da sve policijske uprave imaju dovoljno tablica, čime će ovaj problem biti u potpunosti prevaziđen.

Izvinjavamo se svim građanima koji su prethodnih dana čekali na izdavanje registarskih tablica“, dodala je Kasalica.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Izvinjenje policije građanima: Stižu tablice, uskoro bez čekanja

Izvor: Bor030.net, 20.Jul.2018, 09:45

Vozači koji poslednjih dana menjaju tablice iz pojedinih policijskih stanica, među kojima je i knjaževačka, vraćaju se – praznih ruku. U Knjaževcu tokom vikenda hitno će biti rešeni svi zahtevi za izdavanje tablica. Zbog nestašice tablica u policijskim upravama u Novom Sadu i Čačku, kao...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.