MIHAJLOVIĆ: U Pčinjskom okrugu uložena je 1,5 milijarda za održavanje puteva

Izvor: juGmedia, 24.Jan.2018, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIHAJLOVIĆ: U Pčinjskom okrugu uložena je 1,5 milijarda za održavanje puteva

Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, prilikom današnje posete Vranju, istakla je da je u prethodne tri godine u Pčinjskom okrugu uložena 1,5 milijarda na održavanje puteva.

Ministarka se ovom prilikom sastala sa svim predsednicima opština Pčinjskog okruga, i razgovarala o problemima koji se tiču putne i komunalne infrastrukture, procesu ozakonjenja objekata i izdavanju građevinskih dozvola.

„Nastavljamo >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << sa održavanjem puteva, pa će još oko pola milijarde biti uloženo samo u to. Što se tiče procesa ozakonjenja objekata i izdavanju građevinskih dozvola, Vranje je jedan od gradova koji je primer u izdavanju tih dozvola, kao i u procesu ozakonjenja“, rekla je Mihajlovićeva u obraćanju novinarima i dodala da je zadovoljna jer je uspela da razgovara sa ljudima o svemu.

Na sastanku je bilo reči, kako kaže, i o komunalnoj infrastrukturi, o problemima na Vlasini i nezakonitoj gradnji.

„Nismo mi daleko, svi smo blizu i možemo da napravimo dobre stvari još brže nego do sada. Sa građanima razgovaram unazad nekoliko godina. I dok sam bila ministarka energetike, mi smo pravili prijem za građane. Nema problema koji ne možemo da rešimo, možda ne istog trenutka, ali napravimo nekoliko puteva rešenja tog problema i ko god je bio na prijemu građana, nije se desilo da nije dobio naš odgovor“, objašnjava Mihajlovićeva.

Prema njenim rečima, kad god je došla u Vranje, ljudi su je uvek divno dočekali, iako ona to ne očekuje, jer dolazi da radi svoj posao, i da zajedno sa gradonačelnikom napravi što je brže moguće sve ono što je definisao grad i država da treba da se radi.

„Veoma mi je drago da je završena dekontaminacija pozorišta, drago mi je i da postoje drugi projekti koje Vranje rade“, dodaje ministarka.

Njena poruka svim ministrima i svima u Vladi je da moraju češće da se viđaju i međusobno razgovaraju.

„Mi jesmo u eri digitalizacije, sve je elektronski, ali moramo da sednemo, da razgovaramo sa ljudima i da vidimo šta je njihov problem“, zaključila je Mihajlovićeva.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.