Lutovac u Vranju

Izvor: OkRadio.rs, 16.Avg.2018, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lutovac u Vranju

U četvrtak 16. avgusta 2018. godine u Vranju će boraviti Zoran Lutovac, predsednik Demokratske stranke, najavljeno je iz Gradskog odbora ove partije. Kako je predviđeno, Lutovac će se javnosti obratiti u 17.30 časova u prostorijama Demokratske stranke u Vranju.    Sastanak koji će biti održan nakon toga, neće biti otvoren za javnost, kažu vranjske demokrate.   Ovo je prva poseta Zorana Lutovca Vranju otkako je izabran za predsednika DS početkom juna.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Lutovac: Nemamo demokratsku državu, slobodne izbore, ni slobodne medije

Izvor: juGmedia, 16.Avg.2018

Povod mog dolaska u Vranje je obilazak Pčinjskog i Jablaničkog okruga, odnosno želja da razgovaram sa predsednicima opštinskih odbora i članovima glavnog odbora o revitalizaciji stranke, kao i da razgovaramo o aktuelnoj temi Savez za Srbiju. Demokratska stranka će biti jedan od osnivača tog Saveza,...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.