Letnji Salon knjiga od 5. do 15. juna

Izvor: VOM.rs, 29.Maj.2020, 09:56

Letnji Salon knjiga od 5. do 15. juna

Letnji Salon knjiga od 5. do 15. juna

Tradicionalni letnji Salon knjiga, koji organizuje vranjski Narodni univerzitet biće održan od 5. do 15. juna potvrdila je za VOM Gordana Dimitrijević direktorka ove ustanove. I ove godine na štandovima u centru grada naći će se naslovi eminentnih izdavačkih kuća, a ljubitelje pisane reči očekuju i sajamski popusti. Podsećamo da je održavanje Salona bilo upitno […]

Nastavak na VOM.rs...






Povezane vesti

Tradicionalni Salon knjiga na vranjskom šetalištu početkom juna

Izvor: JužneVesti.com, 29.Maj.2020

Letnji Salon knjiga u Vranju, čije je održavanje bilo pod znakom pitanja zbog epidemiološke situacije, održaće se od 5. do 15. juna. Štandovi će tradicionalno biti postavljeni na gradskom šetalištu, a organizatori najavljuju naslove aktuelnih izdavačkih kuća, ali i sajamske popuste.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOM.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOM.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.