Leontina i Tijana Dapčević pevaju za najmlađe na Festivalu “Vreme radosti” u Vranju

Izvor: JužneVesti.com, 15.Maj.2023, 12:23

Leontina i Tijana Dapčević pevaju za najmlađe na Festivalu “Vreme radosti” u Vranju

Predstave, radionice, plesni i nastupi učenika i dece iz vrtića, koncerti, animatori, karaoke, predstavljanje opreme i vozila policije, vojske i hitne pomoći deo su dečijeg programa “Vreme radosti” koji će biti održan od 20. do 22. maja u Gradskom parku u Vranju. Poslednjeg dana manifestacije, koncert za decu održaće Leontina i Tijana Dapčević.

Festival će biti otvoren u 11 sati dvočasnom radionicom Škole >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << animiranog filma “Deca - Deci”, a nakon toga sledi i scenski nastup učenika Osnovne škole “Radoje Domanović”, izvođenje predstave Tri praseta od 13 sati i plesni nastup grupe “Feniks”.

Programi i drugog dana manifestacije počinju od 11 sati, a nakon recitatorskih i scenskih nastupa koji su pripremili učenici osnovnih škola, koncert za decu će održati Vladimir Arsić i Aleksandra Arsić.

Za kraj drugog dana planiran je javni čas zdravlja pa će najmlađi od 13 sati moći da učestvuju u aerobiku na otvorenom.

Hor Muzičke škole “Stevan Mokranjac” i pesnik za decu Žikica Dimitrijević predstaviće se najmlađima poslednjeg dana manifestacije od 11:30 sati, a zatim i svojim nastupima učenici osnovnih škola "Vuk Karadžić", "Radoje Domanović", “1. maj”, "Svetozar Marković", "Jovan Jovanović Zmaj" i deca iz Predškolske ustanove “Naše dete” sa interaktivnom predstavom Porodični razgovori.

Koncert Leontine i Tijane Dapčević počinje u 18 sati.

Van centralne bine, tokom trajanja festivala decu će zabavljati kostimirani animatori, biće organizovane karaoke, vožnja rolera, izložba opreme i vozila vojske, policije, hitne pomoći i vatrogasno-spasilačke jedinice.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

MINI BASKET - 500 dece, 48 ekipa, 5 škola

Izvor: OkRadio.rs, 16.Maj.2023, 10:35

Na 4. Međunarodnom mini basket festivalu „Srećno detinjstvo“, koji će biti održan 20. maja u Vranju, učestvovaće 500 dece iz 5 škola sa 48 ekipa. Radi se o učenicima od prvog do četvrtog razreda. Prijavljivanje ekipa je završeno. Organizator KK „Panteri“ poručuje da je sve...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.