Ledena nedelja pred nama

Izvor: juGmedia, 16.Jan.2017, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ledena nedelja pred nama

Sektor za vanredne situacije u Vranju, na osnovu dobijenog  upozorenjaiz Republičkog hidrometeorološkog zavoda, obaveštava da se na celom području zemlje očekuju snežne padavine i niske temperature tokom čitave nedelje.

Prognozira se da će od 16. do 22. Januara, jutarnje temperature biti od – 10 do – 4, lokalno i niže, sa najvišom od -4  do nula stepeni

U nižim predelima očekuje se sneg , a na planinama jak vetar, stvaranje snežnih nanosa >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << i povećanje snežnog pokrivača od 10 do 30 cm.

,,U stalnoj smo pripravnosti, i na delu teritorije grada Vranja je još uvek na snazi vanredna situacija. Najavljeni ledeni talas usloviće nove probleme, i zato smo i juče uputili apel da se deca, iznemogla i stara lica dislociraju iz ugroženih brdsko – planinskih krajeva. Štab će nastaviti sa preduzimanjem odgovarajućih mera na zaštiti ljudi i imovine„, izjavio je gradonačelnik i komandant Štaba za vanredne situacije Slobodan Milenković.

Po nalogu Štaba za vanredne situaciije dodatna mehanizacija i dalje je angažovana na raščišćavanju nekategorisanih putnih pravaca na području Barelića, Poljanice i Krive Feje.

Autobuski saobraćaj se odvija otežano, ali bez otkazanih polazaka.

Milan Zdravković
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.