LPA: Ističe rok za PLAĆANJE POREZA

Izvor: OkRadio.rs, 13.Avg.2019, 09:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LPA: Ističe rok za PLAĆANJE POREZA

Gradska uprava grada Vranja, Odsek lokalne poreske administracije, obaveštava sve poreske obveznike da je 15. avgust 2019. godine, rok za uplatu obaveza za treći kvartal godišnjeg poreza na imovinu fizičkih i pravnih lica. Redovnim i blagovremenim izmirenjem poreza, obveznici izbegavaju gužve prilikom plaćanja, kao i obračun i naplatu zakonom propisane kamate zbog kašnjenja uplata. O svim  spornim pitanjima i proveri stanja, poreski obveznik se može lično informisati u  Gradskoj upravi u Odseku lokalne poreske administacije, putem telefona: 017/402-392, 402-397, 402-331 ili putem putem web aplikacije - Jedinstvenog informacionog sistema lokalne poreske administracije https://lpa.gov.rs .

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Od danas možete preko mobilne aplikacije Moja LPA izvršiti upit stanja za porez na imovinu

Izvor: RTS, 13.Avg.2019

Putem mobilne aplikacije Moja LPA od danas će svi poreski obveznici moći da izvrše centralizovani upit stanja za porez na imovinu za teritoriju cele Republike Srbije. Aplikacija besplatna i dostupna je i za Android i iOS korisnike. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.