Kupićemo drva, zime se ne bojimo

Izvor: Vesti-online.com, 20.Sep.2016, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kupićemo drva, zime se ne bojimo

U skromni dom 28-godišnje udovice Mirjane Stamenković, samohrane majke Nikole (12) i Dunje (2), iz sela Donji Vrtogoš, 12 kilometara udaljenog od Vranja, donacija od 250 dolara dobrotvorke Vanesse Jelic iz Sidneja unela je ovih dana veliku radost.

Posebno to što će im omogućiti kupovinu drva za ogrev, čime će i zimu dočekati bezbrižno. Time je uslišena molba ove hrabre majke za pomoć, kako bi to na vreme obezbedila.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
- Našoj sreći kraja nema. Bog neka blagoslovi našu dobrotvorku. Ogrev će nam stići do kraja ovog meseca, spremljen i osušen. Kada se drva obezbede, naš narod ume lepo da kaže: "Samo nek' je toplo, i hleb i so su slatki." Nije nam lako, ali nekako opstajemo. Moram da izdržim sve nedaće i hronične probleme sa dijabetesom, dece radi, koja su mi jedini podstrek, nada i vera u bolje sutra. Mom neprežaljenom suprugu i ocu Slađanu, koga je karcinom pankreasa odneo za mesec dana, u 34. godini, zarekla sam se na grobu da ću paziti na našu decu i žrtvovati se za njih. Briga je svakodnevna, tako je kada se svaki dinar više puta okreće u rukama... Ali, prvo ide na Dunju i Nikolu. Njihovi osmesi, uteha su za moje ranjeno srce - poručuje udovica Mirjana Stamenković, koja posebno brine za malu Dunju, za čiju negu su troškovi veći, a samim tim i veće breme za njihov skromni budžet.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.