Izvor: JUGpress.com, 22.Feb.2024, 11:30

Kup Srbije u futsalu: Vranjanci u četvrtfinalu

VRANJE

GKMF Vranje je u osmini finala Kupa Srbije u futsalu pobedio beogradski Hram rezultatom 8:0, poluvreme 5:0, i plasirao se u četvrtfinale ovog takmičenja.

Na meču u Sportskom centru u Rakovici do izražaja je došla velika razlika u kvalitetu na strani Vranjanaca, iako je domaći tim sa Vračara član Druge futsal lige i na drugoj poziciji na tabeli.

Vranje je već u prvom poluvremenu obezbedilo pobedu voćstvom od pet golova razlike, pa trijumf >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << gostiju nije došao u pitanje ni u drugom delu igre.

Najefikasniji u timu Vranja bio je Aleksić koji je postigao tri gola, u 11,18. i 29. minutu, Milovac je dva puta zatresao mrežu Hrama i to u 12. i 35. minutu, a po jednom u strelce su se upisali Stošić u sedmom, Janjić u 16. i Spasić u 23. minutu.

Goran Jović, trener Vranja, nije skrivao zadovoljstvo zbog ubedljive pobede i plasman u četvrtfinale Kupa Srbije.

„Pobeda u Kupu Srbije nam mnogo znači, ali se odmah okrećemo narednom vikendu, kada gostujemo ekipi Loznica Grad 2018 koja nam je glavni konkurent u trci za osvajanje šampionske titule”, rekao je Jović.

GKMF Vranje u 13. kolu Prve futsal lige u Loznici igra derbi sezone protiv domaće ekipe koja je na drugoj poziciji na tabeli sa 25 bodova.

Utakmica između Loznice Grad 2018 i GKMF Vranje na programu je u subotu 24. februara u Hali sportova u Loznici u 20 sati. (kraj) SK/LJS

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.