Izvor: JUGpress.com, 13.Mar.2024, 19:47

Kup Srbije u futsalu: Vranjanci na ispitu u Ivanjici

VRANJE

GKMF Vranje se u okviru četvrtine finala Kupa Srbije u futsalu sastaje u Ivanjici sa domaćim istoimenim timom iz grada na Moravici, a sa ambicijom da zabeleži pobedu i plasira se u polufinale ovog masovnog takmičenja.

Vranje je lider na tabeli Prve futsal lige sa 33 boda, dok je ekipa Ivanjice na pretposlednjoj, devetoj poziciji sa 10 bodova, što po mišljenju Gorana Jovića, trenera vranjskih futsalera, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << ne daje pravo nikome u klubu da podcene rivala u Kupu Srbije.

„Kup je delikatno takmičenje, igra se jedan susret i tu nema lakih mečeva, jer bez obzira na plasman na tabeli Prve futsal lige, ne smemo da podcenimo protivnika. Mi smo se oporavili od poraza u prvenstvu u Beogradu od FON Banjice, po meni su glavni favoriti za titulu prvaka, pa sam pred susret sa Ivanjicom umereni optimista”, oprezan je trener Jović.

Strateg Vranjanaca je saopštio da su svi igrači spremni i zdravi za utakmicu u Ivanjici, a jedino zbog povrede ne može da računa na Predraga Nikolića.

Utakmica između Ivanjice i Vranja igra se u sredu 13. marta u Hali sportova kraj Moravice i počinje u 19 sati.

U četvrfinalu Kupa Srbije još se sastaju Tisa (Bečej) – Loznica Grad 2018, Kalča (Niš) – Novi Pazar i Winter sport (Niš) – FON Banjica. (kraj)SK/LJS

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.