Krov sa vranjske Policije pao u susednu ulicu, zabranjen prolaz i vozilima i pešacima

Izvor: JužneVesti.com, 11.Feb.2020, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krov sa vranjske Policije pao u susednu ulicu, zabranjen prolaz i vozilima i pešacima

Deo limenog krova sa zgrade Policijske uprave u Vranju nosio je vetar preko zgrade Opštine do susedne Ulice Kralja Milana oko 15 sati, pa je ona zatvorena za saobraćaj, saznaju Južne vesti. Povređenih nije bilo.

Kako očevici kažu, deo krova je pao na ulicu i oštetio nekoliko parkiranih vozila, saobraćaj je zaustavljen, a policija ne pušta ni pešake da prođu.

Zvačinih podataka o drugoj šteti za sada nema.

U Vranju je oko 15 sati izuzetno jak vetar duvao petnaestak minuta, a nakon toga je počela da pada slaba kiša i jačina vetra se smanjila.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pao deo krova sa zgrade u Kralja Milana

Izvor: VOM.rs, 11.Feb.2020

Pao deo krova sa zgrade u Kralja Milana. Sa krova u ulici kralja Milana u Vranju pao je deo limene konstrukcije krova i oštetio parkirane automobile, ali na sreću nije bilo povređenih. Policija je zatvorila ulicu za saobraćaj jer postoji bojazan da može pasti još jedan deo krova. Nepoznanica je...

Nastavak na VOM.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.