Izvor: Beta, 26.Jun.2021, 16:25

Krkobabić u Vranju: Južna kapija Srbije će odoleti svim izazovima

Predsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) Milan Krkobabić izjavio je danas u Vranju da će "južna kapija Srbije" odoleti svim izazovima - ekonomskim i populacionim i bezbednosnim."Zato je nužno da budemo zajedno, zato moramo da nastavimo da menjamo Srbiju na bolje", kazao je Krkobabić, a saopštio je PUPS.On je govoreći u sklopu "Кaravana PUPS-a 2021" ocenio je da je od životne važnosti poruka solidarnosti: "Srbijo, i ovo je Srbija"."Кaravan PUPS-a 2021 - Srbijo, i ovo je Srbija" - krenuo je 10. maja iz Niša, na dan kada je pre 16 godina ta partija s ciljem kadrovskog, organizacionog i operativnog jačanja u 134 opštinska i gradska odbora PUPS-a i osposobljavanja članstva za izlazak na predstojeće izbore, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krkobabić u Vranju: Južna kapija Srbije će odoleti svim izazovima

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Jun.2021

Predsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) Milan Krkobabić izjavio je danas u Vranju da će "južna kapija Srbije" odoleti svim izazovima - ekonomskim i populacionim i bezbednosnim.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.