Krkobabić u Vranju: Infrastruktura glavni problem opština u Srbiji

Izvor: Beta Video, 18.Maj.2021, 17:01

Krkobabić u Vranju: Infrastruktura glavni problem opština u Srbiji

VRANJE - Ministar za brigu o selu Milan Krkobabić je danas posetio Vranje i istakao da je toj opštini dodeljeno 42 miliona dinara i ponudjena su joj rešenja za neke probleme u tom području. Krkobabić je istakao da je ``osnovna ideja uspostavljanje pravog održivog partnerstva urbanog i ruralnog područja, u skladu sa najavljenim investicijama predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koje predvidjaju pet milijardi dinara za ulaganje u infrastrukturu i tri milijarde za vodovod i kanalizaciju``.(CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Krkobabić u Vranju: Infrastruktura glavni problem opština u Srbiji

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Maj.2021

Ministar za brigu o selu Milan Krkobabić je danas posetio Vranje i istakao da je toj opštini dodeljeno 42 miliona dinara i ponudjena su joj rešenja za neke probleme u tom području.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.