Krivična prijava protiv Dejana Stanojevića – Denzija

Izvor: juGmedia, 30.Apr.2013, 03:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krivična prijava protiv Dejana Stanojevića – Denzija

VRANJE -Policija u Vranju podnela je krivičnu prijavu protiv sadašnjeg  zamenika direktora Direkcije za izgradnju Dejana Stanojevića zbog zloupotrebe službenog položaja. Prijava se odnosi na period pre četiri godina kada je Stanojević bio na čelu  ovog preduzeća.U policiji nam je rečeno da je u odeljenju za privredni kriminal vršena istraga na osnovu naloga tužilaštva koje je dobilo anonimnu prijavu, dok u  vranjskom tužilaštvu kažu da je  nakon što je policija >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << podnela prijavu  vodi predkrivični postupak, koji treba da ustanovi ima li elemenata za podizanje optužnice.

Dejan Stanojević  je u izjavi za juGmediu  rekao  da prijave koji se odnosi na izgradnju bez dozvola krajnje neosnovan jer u tom periodu zakon o planiranju i izgradnji nije predviđao građevinske dozvole za rehabilitaciju ulica, što je kasnije izmenjeno.

Inače Stanojević je rukovodio Direkcijom od 2004. do 2008. godine, kao kadar DSS-a, da bi nedavno prešao u redove naprednjaka.

(Kraj)iva
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.