Krio marihuanu u točku

Izvor: OkRadio.rs, 13.Jan.2016, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krio marihuanu u točku

Vranje - Na graničnom prelazu Preševo carinici su u utorak sprečili pokušaj krijumčarenja nešto više od tri kilograma marihuane, koja je bila sakrivena u rezervnom točku automobila. Kako navode iz Uprave carina, droga je otkrivena u automobilu „Mercedes E 220“ albanskih registarskih oznaka, koji su carinici izdvojili za detaljan pregled zbog nervoze koju je pokazivao 48-godišnji Albanac, vozač automobila. Tokom detaljnog pregleda, u rezervnom točku su otkrivena četiri paketa marihuane, ukupne težine od nešto preko tri kilograma. Albanski državljanin je putovao iz Albanije u Nemačku i prilikom zaustavljanja carinicima je rekao da osim ličnih stvari nema ništa da prijavi.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Tri kilograma marihuane u rezervnom točku

Izvor: Beta, 13.Jan.2016

Carinici su na graničnom prelazu Preševo sprečili pokušaj krijumčarenja nešto više od tri kilograma marihuane, saopštila je danas Uprava carina.Droga je otkrivena juče u automobilu albanskih registarskih oznaka."Otvaranjem gume rezervnog točka izvadjena su četiri paketa uvijena u celofan traku...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.