Izvor: JUGpress.com, 12.Feb.2022, 18:27

Kovid presek: Dva pacijenta preminula, u Pčinjskom okrugu još 210 novih slučajeva zaraze

VRANJE-SURDULICA-BUJANOVAC-VLADIČIN HAN-PREŠEVO-BOSILEGRAD-TRGOVIŠTE

Zdravstveni centar u Vranju je saopštio da je u kovid bolnicama smešteno 97 bolesnika sa koronom i upalom pluća. U protekla 24 sata

bitku sa virusom izgubile su dve osobe. Na kiseoniku je 57 bolesnika. U kovid bolnice primljeno je 10, a otpušteno 12 osoba.

Prema poslednjim zvaničnim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije, testirano je 499 osoba sa teritorije Pčinjskog okruga. >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Sa korona infekcijom je 210 lica.

Iz Vranja je 101, Surdulice 25, Bujanovca 23, Vladičinog Hana 19, Preševa i Bosilegrada po 18, dok je iz Trgovišta šest.

U Kovid ambulanti ATD u Vranju, tokom jučerašnjeg dana, obavljeno je 118 prvih od ukupno 407 pregleda. Pregledana su 33 deteta u Dečjoj kovid ambulanti. Urađeno je 18 antigenskih tetova. Pozitivno je 10 dece.

Do sada je u Vranju ukupno dato 118.497 doza svih vakcina.

Juče se vakcinisalo 30 građana. Njih 12 je primilo kinesku, a 18 lica su se opredelila za fajzer, podaci su vranjskog Zdravstvenog centra.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.