Kovid presek

Izvor: OkRadio.rs, 04.Feb.2022, 11:25

Kovid presek

U kovid ambulanti ATD tokom jučerašnjeg dana obavljeno je 478 pregleda, od čega je 211 prvih. Takođe, urađeno je 16 PCR i 210 antigenskih testova. Od toga 149 je pozitivno na koronavirus. U kovid bolnicama ZC Vranje hospitalizovano je 86 pacijenata, svi su pozitivni na koronavirus i sa upalom pluća, dok su 52 na kiseoniku. Tokom proteklog dana na bolničko lečenje primljeno je 10 pacijenata, a otpuštena tri.  
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Pčinjskom okrugu na koronu pozitivno 50 odsto testiranih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Feb.2022

Prema najnovijim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije, na kovid-19 testirana je 851 osoba sa teritorije Pčinjskog okruga, od kojih je 429 osoba zaraženo korona virusom...Od tog broja, 235 je iz Vranja, saopšteno je na sajtu tog grada...Iz Bujanovca je još 66 novozaraženih, 37 iz Surdulice,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.