Izvor: JUGpress.com, 29.Sep.2022, 17:57

Kovid presek 

VRANJE-VLADIČIN HAN-SURDULICA-TRGOVIŠTE-PREŠEVO

U poslednja 24 sata na području Pčinjskog okruga testirana je 261 osoba. Zaraženih korona virusom je 35 lica. Novih slučajeva nema u Bosilegradu i Bujanovcu.

Vranje ima 25 novoinficiranih, Vladičin Han četiri, Surdulica tri, Trgovište dva i u Preševu je nakon više dana zatišja registrovan >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << jedan novooboleli od korone, saopštio je Gradski štab za vanredne situacije.

Juče je u kovid ambulanti pregledano 114 pacijenata. Na prvom pregledu je bilo 69 osoba. Sa upalom pluća su dva pacijenta.

U Dečjoj kovid ambulanti na pregledu su bila 44 deteta od kojih je 11 pozitivno, uglavnon školskog uzrasta, podaci su vranjskog Zdravstvenog centra.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.