Kontrola „radničkih“ ambulanti

Izvor: juGmedia, 03.Nov.2013, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kontrola „radničkih“ ambulanti

 VRANJE – Upravnik Doma zdravlja Vranje, dr Nenad Mladenović obišao je sve isturene ambulante u gradu koje rade u okviru Dispanzera za zdravstvenu zaštitu radnika.Zaključak poseta ambulantama je da je u većini ambulanti primetna dobra opremljenost, korektna saradnja sa preduzećima pri kojima su smeštene, kao i zadovoljstvo pacijenata koji se u njima leče.

Zdravstvene ambulante za zdravstvenu zaštitu radnika >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << broje u proseku od 1500 do 2500 kartona i dnevno u jednoj smeni pregleda se preko 40 pacijenata

Upravnik Doma zdravlja Vranje, dr Nenad Mladenović pregledao je vođenje kompletne elektronske medicinske dokumentacije, jer su sve ambulante su povezane sa centralnim informacionim sistemom Doma zdravlja Vranje kao i redovnog protokala. Konstatovao je da su higijena kao i rukovođenje i odlaganje medicinskog otpada na zavidnom nivou.

(Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.