Izvor: JUGpress.com, 09.Avg.2019, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncertom ,,Muzički testament“ završena manifestacija „Piano summer“

VRANJE

Osnivač i umetnički direktor Festivala klasične muzike ,,Piano summer“, Zoran Imširović priredio je nezaboravno veče u Domu vojske u Vranju. Koncertom pod nazivom ,,Muzički testament“ označio je kraj ove muzičke manifestacije. Izveo je dela Šuberta i Čajkovskog.

Imali smo priliku da čujemo veoma talentovane pijaniste i uživamo u njihovom izvođenju, rekao je na završnoj večeri predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Skupštine grada Dejan Tričković.

„Možemo biti zadovoljni jer smo imali i predivnu publiku koja je punila salu i uživala u klasičnoj muzici svih ovih večeri. Sa nestrpljenjem čekamo naredni festival, jer će nam na raspolaganju biti nova pozorišna dvorana sa najmodernijom rasvetom i ozvučenjem što će, verujem, biti dodatni podsticaj pijnistima, a publici još veće zadovoljstvo“, istakao je predsednik Tričković.

On se zahvalio svima koji su učestvovali u organizovanju ovogodišnjeg festivala ,,Piano summer“, koji je za Vranje pravi praznik klasične muzike.

Ovogodišnjim festivalom odato je priznanje liku i delu velike umetnice Klare Šuman.

Bila je to peta manifestacija po redu koja je organizovana u gradu pod Pržarom.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.