Izvor: JUGpress.com, 23.Okt.2019, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompanija ,,Kentaur“ iz Danske otvara proizvodni pogon u Vranju

VRANJE

U Industrijskoj zoni „Bunuševac“ u Vranju firma ,,Kentaur“ iz Danske, u četvrtak, 24. oktobra, u 14 sati, otvoriće proizvodni pogon. Reč je o vodećem danskom proizvođaču profesionalne garderobe za uslužne i zdravstvene delatnosti.

Na svečanosti će govoriti ambasador Danske u Srbiji, Anders Hogard, predstavnici firme „Kentaur“, Kancelarije predsednika Srbije i grada >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Vranja.

U pogonu  u koji je uloženo više od milion evra, na početku će raditi 150 ljudi, a u planu je, do kraja iduće godine,  zapošljavanje još 200 radnika.

Specifičnost ove kompanije se sastoji i u tome što je lestvica kvaliteta i dizajna podignuta na najviši nivo. Svi repromaterijali su poreklom iz Nemačke, Italije ili Engleske, dok su za dizajn zaduženi vodeći danski i japanski kreatori.

U Srbiji ovo je prvi proizvodni pogon pomenute danske firme.

Dolazak ovog starnog inestitora obelodanjen je novembra 2018. godine kada su u Slobodnoj industrijskoj zoni u Vranju  kupili imovinu ovdašnje firme u stečaju „TD Ljubisavljević“.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Na otvaranju KENTAURA danski ambasador, vlasnik firme i gradonačelnik Vranja

Izvor: OkRadio.rs, 24.Okt.2019, 11:08

Danska kompanija "Kentaur" u četvrtak otvara svoj pogon u Vranju, u Industrijskoj zoni Bunuševac, a otvaranju će prisustvovati danski ambasador u Srbiji, gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković i najviši rukovodioci firme. Kako je protokolom predviđeno, svečanost počinje u 14 časova, a prisutne...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.