Izvor: JužneVesti.com, 26.Nov.2023, 13:54

Kod Vranja zavejana 22 sela, Vladičin Han bez vode, sneg na putevima na jugu

Osim Svrljiga i okoline, gde od noćas nema struje ili je ima sa prekidima, brojna sela oko Vranja su bez električne energije, a zbog velikog snega putevi oko 22 sela su neprohodni. U Vladičinom Hanu nema vode od sinoć zbog nestanka struje u Fabrici vode u Polomu. Normalizacija u snabdevanju vodom očekuje se kada se reši problem sa strujom, kažu iz Vodovoda.

Prvi sneg ove zime napravio je dosta problema na jugu Srbije. Svrljig je bez struje i sa lošim telefonskim i >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << internet vezama, a velik sneg je "odsekao" veze sa 22 sela u okolini Vranja, na području Poljanice.

Čistač koji je krenuo od Vranja ostao zarobljen u selu Mijovce zbog sletanja i prevrtanja u jarak. Prema priči meštana, čeka se buldožer iz Vranja da probije put jer kamion koji je jutros u 4 časa krenuo iz Vranja, stao je ispod do Pržara i vratio se, jer nije mogao dalje - prenosi OK radio.

Prema podacima iz Puteva Srbije, brojni putni pravci bili su blokirani, ali je na nekim saobraćaj normalizovan.

Vladičin Han - Surdulica, državna granica sa Bugarskom (gp Strezimirovci) - normalizovan saobraćaj nakon obustave saobraćaja zbog nepovoljnih vremenskih uslova. Petlja Leskovac centar - Predejane - Čukarka, 1 km pre naplatne stanice Predejane iz pravca Leskovca - normalizovan saobraćaj nakon što je drvo uklonjeno sa kolovoza - kažu u Putevima Srbije.

Vladičin Han je od sinoć bez vode zbog nestanka struje u Fabrici vode u Polomu. Iz Vodovoda u ovom gradu kažu da će se snabdevanje vodom normalizovati kada se reši problem sa strujom koji se očekuje u toku dana, prema informacijama iz Elektrodistribucije u Vranju.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.