Izvor: JUGpress.com, 04.Dec.2018, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kod Ristovca poginuo mladić, vozač bio “pod uticajem alkohola”

VRANJE

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila, u ponedeljak, posle 18 časova, u selu Ristovac nedaleko od Vranja na licu mesta nastradao je sedamnaestogodišnji Jovan S. dok je devetnaestogodišnji Kristijan M. zadobio teške telesne povrede.

Kako JUGpress nezvanično saznaje mladići, obojica iz Ristovca, kretali su se jedan iza drugog desnom stranom kolovoza na lokalnom putu koji vodi u susedno selo Milanovo kada je na njih naletelo putničko vozilo “citroen” >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << vranjskih registarskih oznaka.

Sedamnaestogodišnji Jovan podlegao je povredama na licu mesta, lekari Hitne pomoći mogli su samo da konstatuju smrt. Devetnaestogodišnji Kristijan M. je zadobio teške telesne povrede, potvrđeno je u Policijsko upravi Vranje.  Povređeni mladić nalazi se na Odeljenju hirurgije vranjske Bolnice i nije životno ugrožen.

Uviđaj na licu mesta izvršili su policijski službenici PU Vranje i zamenik Višeg javnog tužilaštva u Vranju. Vozaču je doneto rešenje o zadržavanju do 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Vozač “citroena” I.C. (40)  iz sela Buštranje u toku dana biće saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Vranju.

“Nesporno je da je lice bilo pod uticajem alkohola, a tačni promili alkohola biće utvrđeni veštačenjem. Naložena je obdukcija tela nastradalog mladića i da se utvrdi tehnička ispravnost vozila. Lice će danas biti saslušano, saznaćemo sve okolnosti događaja i odlučiće se o pritvoru”, kaže za JUGpress viši javni tužilac u Vranju Danijela Trajković.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.