Književna zajednica već tri nedelje u protestu

Izvor: juGmedia, 25.Jul.2013, 02:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Književna zajednica već tri nedelje u protestu

VRANJE – Već tri nedelje protest „Stop uništavanju kulture“ koji organizuje Književna zajednica u Vranju ne nailazi na odgovor nadležnih. Urednik Književne zajednice Moroslav Cera Mihailović obratio se ponovo rukovodstvu grada saopštenjem za javnost.„Književna zajednica „Borisav Stanković“ i ove srede nastavlja sa protestom imajući razumevanje za ovoliko dugo promišljanje odgovora na postavljena pitanja kada se radi o ovakvoj kompleksnoj stvari, s obzirom opšte poznatu >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << činjenicu o gradonačelnikovom već poslovičnom zauzeću.Zajednica ozbiljno upozorava pojedine funkcionere gradske uprave da prekinu sa praksom pritisaka i pretnji prema zaposlenima u Regionalnoj radio-televiziji Vranje, a odgovorne u ovoj informativnoj kući podseća na profesionalnu odgovornost da slikom i rečju istinito informišu javnost i, makar  sa zakašnjenjem, obaveste građane Vranja o pitanjima upućenim prvom čoveku grada.U strpljivom iščekivanju odgovora sporomislećeg gradonačelnika današnji protest protiče u tišini, kako ne bismo ni na kakav način remetili njegovu koncentraciju“ , stoji u saopštenju.

Mihailović je u par navrata ukazivao na navodne propuste u radu lokalne samouprave u odnosu na Književnu zajednicu i pozvao gradonačelnika Vranja Zorana Antića na otvoreni dijalog tim povodom.

(kraj)iva

 
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.