Kelti i hor Muzičke škole oduševili Vranjance

Izvor: JužneVesti.com, 27.Avg.2015, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kelti" i hor Muzičke škole oduševili Vranjance

Petog dana manifestacije „Dani Vranja“, pored etno sajma i javnog časa slikanja koji se održavaju na šetalištu, večeras u 19 sati u dvorištu Haremluka biće održano književno veče Snežane Milojević.

Publici će biti predstavljena knjiga Orjentalni Mefisto i drugi putopisi, a od 21 sat na centralnoj bini nastupiće Acapulco bend.

Direktor Turističke organizacije u Vranju Tomislav >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Stojanović kaže da je jako zadovoljan kako se manifestacija odvija.

Na polovini smo ovogodišnje manifestacije i mogu da izrazim veliko zadovoljstvo što bukvalno za sve događaje u okviru manifestacije postoji veliko interesovanje – kaže Stojanović.

On ne želi da manipuliše brojkama koliko ljudi je do sada ispratilo program, ali naglašava da samo večernje koncerte prati po nekoliko hiljada ljudi.

Na centralnoj bini sinoć je koncert održala grupa Orthodox Celts, ali je publika bila jednako oduševljena i nastupom hora Muzičke škole „Stevan Mokranjac“ koji su priredili rok veče.

Što se tiče pratećeg programa, jedan od najposećenijih programa je bilo književno veče u bašti Haremluka koje je održala Mirjana Bobić Mojsilović.

Dani Vranja trajaće do 31. avgusta.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.