Kamen temeljac fabrike „Geox“ za Dan grada

Izvor: juGmedia, 14.Nov.2013, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kamen temeljac fabrike „Geox“ za Dan grada

VRANJE -  Na otvorenom danu za medije , gradskog odbora SPS -a , gradonačelnik Vranja Zoran Antić rekao je danas da početak izgradnje fabrike obuće „Geox“ ne zavisi od grada i da on priželjkuje da kamen temeljac bude postavljen za Dan grada 31. januar.„ Početak izgradnje fabrike Geoxa zavisi od samog Geoxa,  završena je procedura javnih nabavki prema ugovoru koji je sklopljen sa državom, izabran je izvođač radova koji >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << je dao najpovoljniju ponudu od 74 miliona, tako da se čeka žalbeni rok do 22.novembra nakon čega ukoliko nema proceduralnih smetnji će biti potpisan ugovor“, reka je  Antić.

On je na kraju rekao da je optimista i da se nada da će izgradnja početi u februaru.

(Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Podeljene sadnice vranjskim voćarima

Izvor: juGmedia, 14.Nov.2013

VRANJE – U Poljoprivrednoj stručnoj službi u Vranju, danas je organizovana  podela 50.000 besplatnih sadnica jabuke, šljive i višnje, namenjih poljoprivrednim proizvođačima sa teritorije grada Vranja. Primopredaji sadnica prisustvovali su gradonačelnik Vranja Zoran Antić, zamenica gradonačelnika...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.