Izvor: JUGpress.com, 24.Jan.2018, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kamberi tražio od Zorane Mihajlović 100 miliona za projekte

BUJANOVAC

Predsednik opštine Bujanovac Šaip Kamberi je na današnjem sastanku čelnika lokalnih samouprava Pčinjskog okruga i ministarke građevinarstva i potpredsednice Vlade Srbije Zorane Mihajlović, koji je održan u Vranju, zatražio od Vlade Srbije da finansira „projekte od značaja za razvoj opštine Bujanovac“.

Kako je saopšteno iz opštine Bujanovac, Kamberi je od potpredsednice Mihajlović zatražio >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << finansiranje izrade projektne dokumentacije za dve industrijske zone u Bujanovcu, kao i sredstva za projekte u infrastrukturi.

„Jedan projekat se odnosi na putnu infrastrukturu, odnosno rekonstrukciju putnih pravaca Bujanovac – Gnjilane i Bujanovac – Preševo (deonica Samoljica – Biljača). Realizacija drugog projekta obuhvata postavljanje kolektora i izgradnju sistema za prečišćavanje otpadnih voda. Vrednost projekata iznosi više od 100 miliona dinara“, navodi se u objavi.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.