KULTNI BEND: “Električni Orgazam” dolazi u Niš

Izvor: RadioCity.rs, 21.Nov.2018, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KULTNI BEND: “Električni Orgazam” dolazi u Niš

 

Legendarni rokeri će u okviru pomenute turneje održati četiri koncerta na jugu Srbije i to: 15. decembar – Pirot ( klub Tvrđava), 16. decembar – Niš (Feedback), 21. decembar – Vranje (Darkwood) i 22. decembar – Leskovac (Tesla bar).  
Bend će na ovoj mini turneji publici predstaviti svoj dvanaesti studijski album, pod >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << nazivom “Gde smo sad?", koji je nedavno objavljen u izdanju Mascoma.

Novi album “Gde smo sad?" donosi mešavinu roka i bluza, sa upečatljivim tekstovima i prepoznatljivim vokalima Srđana Gojkovića Gileta i Ljube Đukića, koji slušaoca neminovno navodi na sve raznovrsne faze ovog kultnog beogradskog sastava.

“U tom gradu se osećamo kao kod kuće. Mnogo je zajedničkih koncerata i mnogo razmenjenih emocija sa Nišlijama. U Nišu imamo i puno prijatelja, i ovom prilikom dolazimo da im predstavimo naš novi album "Gde smo sad?", ali i da ih podsetimo na sve one faze "Orgazma" kroz koje smo zajedno prolazili. Jako smo uzbuđeni, jer polako krećemo na veliku turneju, i jedva čekamo da to uzbuđenje podelimo sa našim prijateljima u Nišu.", poručuje frontmen “Orgazma” Srđan Gojković Gile pred predstojeći koncert u Nišu.
Pored nekoliko pesama sa novog albuma, Električni Orgazam će na koncertima u Pirotu, Nišu, Vranju i Leskovcu naravno odsvirati i sve svoje hitove iz skoro 40 godina duge karijere.

Ulaznice za koncert u Nišu su u prodaji po ceni od 700 dinara i mogu se kupiti u Vintage shopu na adresi Davidova 9 (druga ulica iza Mc Donald's-a, a pored Irish Puba) i njihov broj je ograničen.

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.