KAKVO PARKIRANJE: Evo, samo tetki da uzmem knjigu

Izvor: OkRadio.rs, 23.Jun.2016, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKVO PARKIRANJE: Evo, samo tetki da uzmem knjigu

Čitalac N. R. iz Vranja primetio je sumnjivo parkiranje pored gradske Biblioteke i snimak odmah poslao OK Radiju. Na fotografiji se lepo vidi automobil parkiran na javnom prostoru ispred Biblioteke, a na nekoliko metara pored parkinga u centru Vranja. Sad, ili je reč o neverovatnom ljubitelju knjiga, ili je pak u pitanju neverovatna bahatost koja bi morala da zabrine novog načelnika policije u Vranju. Ako i vi vidite ovakvo ili slično bahaćenje, ili “sumnjivo parkiranje”, odmah šaljite fotke. Možda se neko zastidi, ako već reakcija nadležnih redovno izostaje.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Našao DEBELU LADOVINU!

Izvor: OkRadio.rs, 24.Jun.2016, 10:33

Čitalac N. R. iz Vranja snimio je još jedno bahato parkiranje i snimak odmah poslao OK Radiju. Na fotografiji se lepo vidi automobil parkiran u gradskom parku!   POLICIJO, radiš li nešto?!   Ako i vi vidite ovakvo ili slično bahaćenje, ili “sumnjivo parkiranje”, odmah šaljite fotke.   Možda...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.