Još jednom odloženo suđenje Kantaru

Izvor: OkRadio.rs, 31.Jul.2023, 13:13

Još jednom odloženo suđenje Kantaru

Osnovni sud u Vranju odložio je glavni pretres na suđenju Dejanu Nikoliću Kantaru, u slučaju krivičnog dela ugrožavanja sigurnosti Igora Živkovića, nekadašnjeg načenika Policijske uprave Vranje. Razlog odlaganja je taj što sudu nisu vraćeni spisi iz Specijalne bolnice Centralnog zatvora u Beogradu, gde su poslati na veštačenje. Glavni pretres je odložen za 14. avgust. Dejan Nikolić Kantar nije prisustvovao današnjem glavnom pretresu.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

I u drugom slučaju protiv Dejana Nikolića Kantara nedostatak spisa predmeta razlog odlaganja suđenja

Izvor: OkRadio.rs, 31.Jul.2023

Danas je u Osnovnom sudu u Vranju odloženo suđenje Dejanu Nikoliću Kantaru, kojem se sudi zbog pretnji-napada na bivšeg načelnika Policijske uprave u Vranju, zbog čega je nedavno bio u bekstvu, uhapšen u Severnoj Makedoniji i isporučen Srbiji. Moglo bi se slobodno reći da je zbog različitih...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.