Još jedan krug besplatnih preventivnih pregleda

Izvor: OkRadio.rs, 14.Dec.2018, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan krug besplatnih preventivnih pregleda

Besplatni preventivni pregledi u Zdravstvenom centru u Vranju najavljeni su za nedelju 16. decembra u period od 8 do 16 sati. Pacijenti će bez zakazivanja i zdravstvene knjižice moći da urade laboratorijske analize, tačnije tumor markere debelog creva, oftamološki i pulmološki pregled. Prilikom ovih pregleda, pacijenti ne moraju da imaju overenu zdravstvenu knjižicu. Cilj Ministarstva zdravlja je da se zdravstvene ustanove približe osiguranicima, kako bi se utvrdilo zdravstveno stanje populacije, a namera je da  se preventivni pregledi sprovode svakog meseca.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Nova akcija preventivnih pregleda

Izvor: JUGpress.com, 14.Dec.2018

VRANJE..U Zdravstvenom centru u Vranju, u nedelju 16. decembra, od 8 do 16 sati biće organizovani besplatni preventivni pregledi...To znači da će svi zainteresovani pacijenti kao i do sada kada su organizovani besplatni pregledi, bez zakazivanja i zdravstvene knjižice moći da urade tumor marker...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.