Još dva pozitivna na kovid u Pčinjskom okrugu

Izvor: OkRadio.rs, 06.Jun.2021, 11:40

Još dva pozitivna na kovid u Pčinjskom okrugu

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju od 172 uzorka iz Pčinjskog okruga, 2 su pozitivna na kovid 19. Novooboleli pacijenti su iz Vranja i Vladičinog Hana.    U ostalim opštinama Pčinjskog okruga nije bilo novih slučajeva zaražavanja koronavirusom.

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Nišu još 6 novozaraženih koronom, u Jablaničkom okrugu 4 osobe, u Pčinjskom 2

Izvor: JužneVesti.com, 06.Jun.2021

Prema poslednjem izveštaju niškog Doma zdravlja, juče je na kovid testirano 211 ljudi, a šestoro je bilo pozitivno. U Pčinjskom okrugu su novozaražene 2 osobe, prema podacima Štaba za vanredne situacije u Vranju, dok je u Jablaničkom okrugu četvoro novobolelih.

Nastavak na JužneVesti.com...

U Pčinjskom okrugu samo jedan novooboleli od korone

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jun.2021, 09:24

Prema najnovijim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju, od 73 uzorka iz Pčinjskog okruga samo jedan je pozitivan na kovid-19...Novooboleli pacijent je iz Vranja, navedeno je jutros na sajtu tog grada...U ostalim opštinama Pčinjskog okruga nije bilo novih slučajeva zaražavanja korona...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.