Još 43 novoobolele osobe od kovida u Pčinjskom okrugu, iz Vranja više od polovine

Izvor: JužneVesti.com, 26.Apr.2021, 12:01

Još 43 novoobolele osobe od kovida u Pčinjskom okrugu, iz Vranja više od polovine

Od 162 uzorka iz Pčinjskog okruga, 43 su pozitivna na kovid, a 25 ljudi je iz Vranja, pokazuju poslednji podaci Štaba za vanredne situacije. Na lečenju u kovid bolnicama je 95 pacijenata, a 62 su na kiseoniku.

Za razliku od subote, podaci Štaba za vanredne situacije u Vranju pokazuju da je registrovan manji broj novoobolelih u nedelju na nivou Pčinjskog okruga. Među novoobolelima je i dalje najviše Vranjanaca.

25 je iz Vranja, 4 iz Bosilegrada i po >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << 7 iz Surdulice i Vladičinog Hana - piše na zvaničnom sajtu Grada.

U kovid ambulanti je juče obavljeno 115 pregleda, a broj prvih pregleda bio je 61.

Uzorkovana je krv kod 68 pacijenata i sačinjen 31 RTG pluća. Urađeno je 7 PCR i 58 antigenskih testova, od kojih je 20 pozitivno na koronavirus. Dijagnostikovana je bronhopneumonija kod 7 pacijenata - podaci su sa sajta.

Od ukupnog broja hospitalizovanih u kovid bolnicama, 87 pacijenata je pozitivno na kovid i sa upalom pluća.

U poslednja 24 sata na lečenje su primljena 4 pacijenta, a otpuštena su 2 i trenutno je u kovid bolnicama 99 slobodnih mesta.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.