Još 36 novozaraženih u Pčinjskom okrugu, polovina od njih iz Vranja

Izvor: JužneVesti.com, 04.Maj.2021, 10:42

Još 36 novozaraženih u Pčinjskom okrugu, polovina od njih iz Vranja

Od 209 testiranih u Pčinjskom okrugu 36 osobe su dobile pozitivan rezultat na kovid, pokazuju podaci Štaba za vanredne situacije u Vranju. U kovid bolnicama su trenutno smeštena 68 pacijenata, od kojih su 48 na kiseoničnoj potpori.

Među novoobolelima je 18 Vranjanaca, 8 ljudi iz Vladičinog Hana, po 3 iz Surdulice, Bujanovca i Preševa, dok je 1 novi slučaj zabeležen u Bosilegradu.

Prethodnog dana je u kovid ambulanti u Vranju obavljeno 113 pregleda, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << a njih 41 se prvi put javilo sa simptomima koji mogu ukazivati na kovid.

Uzrokovana je krv kod 62 pacijenata i sačinjeno 35 RTG pluća. Urađen je 41 antigenski test od kojih je 17 pozitivno na virus korona. Dijagnostikovana je bronhopneumonija ko 4 pacijenata - saopštavaju iz Štaba.

Na bolničkom lečenju u Vranju prethodnog dana primljeno je još 6 pacijenata, dok nije bilo otpusta.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.