Izvor: JUGpress.com, 08.Jul.2020, 13:18

Još 25 ‚osoba iz Vranja pozitivno na koronu, juče preminula još jedna osoba

VRANJE

Na osnovu podataka iz Zavoda za javno zdravlje u Vranju, od 288 poslatih uzoraka na analizu u predhodna dva dana, stigli su rezultati za 147 brisa.

Rezultati su pokazali da je 25 osoba pozitivno na koronavirus.

Sve osobe su sa teritorije grada Vranja.

U sredu je u laboratorije poslato još 128 uzoraka testiranih osoba.

Od posledica virusa, u utorak, je u Kliničkom centru Niš preminula još jedna osoba iz Vranja. Od početka >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << epidemije do sada korona je, po zvaničnim podacima, „pokosila“ 20 ljudi sa teritorije grada Vranja.

Dr Svetlana Stojanović direktorka Zavoda za javno zdravlje u Vranju, je izjavila da je epidemiološka situacija nepovoljna.

S obzirom da se sada u vreme vanredne situacije u gradu strože primenjuju propisane mere direktorka očekuje da će postepeno početi da opada broj novoinficiranih.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje,   Coronavirus

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

U Nišu preminuo još jedan Vranjanac od posledica korone

Izvor: VOM.rs, 08.Jul.2020

U Nišu preminuo još jedan Vranjanac od posledica korone. . U niškom Kliničkom centru danas popodne preminuo je još jedan Vranjanac, u 52. godini života od posledica korona virusa. On je imao potvrđen korona virus i nije imao pridružene bolesti. Hospitalizovan je u Nišu 25. juna. Prema zvaničnim...

Nastavak na VOM.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.