Izvor: JUGpress.com, 15.Jan.2021, 20:21

Jedna osoba preminula, još 46 obolelih u Pčinjskom okrugu

VRANJE

Procenat novozaraženih korona virusom u Pčinjskom okrugu je 18,85 odsto, kažu u  Zavodu za javno zdravlje u Vranju i napominju da je situacija i dalje vanredena.

U protekla 24 sata jedna osoba je preminula u kovid bolnici u Vranju.

Testirane su 244 osobe i 46 je novoobolelih. U Vranju je 26 inficiranih, Vladičinom Hanu devet, Surdulici šest, Preševu tri i Bujanovcu dva >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << lica.

U kovid bolnicama Zdravstvenog centra u Vranju nalazi se 119 pacijenta. Na koronavirus 108 osoba je pozitivno.

Upala pluća je otkrivena kod 109 pacijenata, na kiseoniku je 56 lica. Iz bolnice je otpušteno 14 osoba, a na lečenje je primljeno 10, tako da ima još 41 slobodna postelja.

U ATD u Vranju gde se nalazi Kovid ambulanta u četvrtak je  obavljeno 166 pregleda, od kojih su 73 prvi put došli na pregled. Urađeno je 65 antigenskih testova. Otkriveno je da su 23 pozitivna. Upala pluća je dijagnostikovana kod 19 pacijenata.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.