Jedan kovid pacijent preminuo, hospitalizovano još 11

Izvor: OkRadio.rs, 21.Okt.2021, 11:02

Jedan kovid pacijent preminuo, hospitalizovano još 11

Još jedan kovid paciient preminuo je u poslednja 24 časa, sapošteno je iz Zdravstvenog centra (ZC) Vranje. U kovid bolnicama ZC Vranje hospitalizovano je 116 pacijenata, svi su pozitivni na koronavirus i sa upalom pluća, dok je na kiseoniku 61 pacijent.    Na bolničko lečenje primljeno je 11 pacijenata, a otpušteno 9.   U kovid ambulanti ATD tokom jučerašnjeg dana obavljenо je 279 pregleda, od čega su 82 prva.    Takođe, urađeno je 5 PCR i 106 antigenskih testova. Od toga 50 je pozitivno na koronavirus.

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Nepromenjen broj hospitalizovanih u kovid bolnicama

Izvor: OkRadio.rs, 22.Okt.2021, 10:50

U kovid ambulanti ATD tokom jučerašnjeg dana obavljenо je 257 pregleda, od čega je 116 prvih. Takođe, urađen je 1 brzi, 3 PCR  i 112 antigenskih testova. Od toga 59 je pozitivno na koronavirus. U kovid bolnicama ZC Vranje hospitalizovano je 115 pacijenata, svi su pozitivni na koronavirus...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.