Javna rasprava o budžetu Vranja 30. novembra, predlozi se šalju i mejlom

Izvor: JužneVesti.com, 26.Nov.2021, 09:40

Javna rasprava o budžetu Vranja 30. novembra, predlozi se šalju i mejlom

Svoje mišljenje, predloge i sugestije o tome za šta bi trebalo odvojiti novac u budžetu Vranja za 2022. godinu, građani će moći da iznesu u utorak, 30. novembra u velikoj sali Skupštine grada. Početak javne rasprave o Nacrtu odluke o budžetu grada za sledeću godinu zakazan je od 12 sati.

Prema drugom rebalansu, projektovani iznos budžeta za 2022. godinu iznosi 3,3 milijarde dinara, što je za 192 miliona više >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u odnosu na prvi rebalans. Kako je obrazloženo, nadležni očekuju veće prihode od poreza na zarade i uređenje građevinskog zemljišta.

Po okončanju postupka javne rasprave Odeljenje za budžet i finansije analiziraće sve sugestije učesnika i sačiniti izveštaj o sporvedenoj javnoj raspravi i isti objaviti na svojoj veb stranici - piše u pozivu za javnu raspravu.

Predloge, sugestije, inicijative i komentare Vranjanci mogu izneti i putem anketnog lista koji mogu preuzeti sa gradskog sajta ili u prostorijama Uslužnog centra Gradske uprave.

Popunjeni anketni list je potrebno poslati do 3. decembra na mejl [email protected]

Podsetimo, u narednoj godini je planirano da za izgradnju Regionalnog centra za vanredne situacije i stanove za vojsku i policiju iz budžeta bude izdvojeno oko 80 miliona dinara, a za finansiranje nadzora nad radovima na rekonstrukciji Zdravstvenog centra oko 20 miliona dinara.

Sa druge strane, namenski transferi iz republike za realizaciju projekata iznose oko 220 miliona dinara.

Nacrt Odluke o budžetu grada Vranja za 2022. godinu i anketni list možete preuzeti na sajtu Grada Vranja.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.