Izvor: Danas, 12.Feb.2023, 01:45

JP Putevi Srbije: Otpao beton na nadvožnjaku auto-puta kod Niša

Javno preduzeće "Putevi Srbije" je saopštilo da je na ukrštanju auto-puta Beograd-Niš na petlji Trupale, na kraku petlje za smer Bela Palanka-Vranje u subotu popodne "došlo do odvajanja zaštitnog sloja betona sa konstrukcije nadvožnjaka".

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

OTKUD BETON NASRED AUTO-PUTA? Oliver iz Niša za dlaku izbegao najgore: Mislio sam da neko puca na mene, mogao je da pogodi mog sina (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2023

"Bila su tri udarca i ja prvo nisam mogao da shvatim šta se dešava, da li neko puca ili šta, već sam samo video da je staklo oko mene", rekao je Nišlija...Javno preduzeće "Putevi Srbije" je saopštilo da je na ukrštanju auto-puta Beograd-Niš na petlji Trupale, na kraku petlje za smer Bela Palanka-Vranje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.