Izmene u režimu parkiranja u Vranju

Izvor: OkRadio.rs, 26.Okt.2021, 11:21

Izmene u režimu parkiranja u Vranju

Od ponedeljka, 01. novembra 2021. godine, u skladu sa Rešenjem, koje je donelo Gradsko veće grada Vranja, u ulicama u užem gradskom jezgru izmenjene su zone naplate parkiranja,tako da su pojedine ulice iz Prve prešle u Ekstra zonu, a pojedine ulice iz Druge u Prvu zonu. Parkiranje u Ekstra zoni je ograničeno na 120 minuta u kontinuitetu, nakon čega je korisnik obavezan da napusti zonu na najmanje 30 minuta. Cena započetog sata je nepromenjena i iznosi 40,00 dinara, odnosno 50,00 dinara u drugom satu, uplata se vrši slanjem SMS poruke na 9174. Ulice u ekstra zoni: K.S.Prvovenčanog, Dr Dimitrija Jovčića,...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Od 1. novembra nov režim parkiranja

Izvor: B92, 27.Okt.2021, 11:16

Zone naplate parkiranja u ulicama u centru Kragujevca biće izmenjene od 1. novembra, tako što će pojedine ulice iz "1" (žute) zone preći u "0" (crvenu) zonu.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.