Izvor: JUGpress.com, 06.Okt.2022, 17:53

Izložba dečjih radova

VRANJE

„Dečja likovna kolonija“ treća po redu u Vranju će biti otvorena u petak, 7. oktobra, u Galeriji Narodnog univerziteta.

Javnosti će biti prezentovani radovi 27 učenika koji su tokom maja stvarali u Likovnoj radionici Narodnog univerziteta Vranje. Bila su to deca iz grada domaćina, kao i njih devetoro iz Čačka.

Oni su slikali i u Gradskom parku i učestvovala u likovnom performansu tokom manifestacije „Vreme radosti“.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com <<
„Cilj kolonije bio je da omogući talentovanoj deci da slikanjem izraze svoju kreativnost, da uživaju u stvaralačkoj atmosferi, da na pravi način iskažu misli i osećanja i na platno prenesu bogatstvo svoje mašte i svog unutrašnjeg sveta, kažu u Narodnm univerzitetu, koji je organizator ovog događaja.

Izložba će biti otvorena u 13 sati i posetiocima će biti dostupna do 3. novembra.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Deca stvarala na Likovnoj koloniji u Vranju, od petka izložba radova

Izvor: JužneVesti.com, 06.Okt.2022

Izložba radova sa ovogodišnje Dečije likovne kolonije u Vranju, na kojoj je slikalo 27 deteta, naći će se pred vranjskom publikom od petka, 7. oktobra. Njeno otvaranje zakazano je u 13 sati u Galeriji Narodnog univerziteta. ..Već tri godine Narodni univerzitet organizuje Dečiju likovnu koloniju,...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.